Chargement Évènements
Cet évènement est passé

n Kim’s Concert Café zie je orkesten en solisten van naam en faam die diverse muziekstijlen vertegenwoordigen zoals jazz, gyspy, symfonische rock, pop en lichte muziek. Kim’s kroeg is een bijzonder en uitdagend podium voor de musici omdat ze grote zalen, theaters en festivals verruilen voor de intimiteit van het café. De huiskamersfeer in Kim’s kroeg zorgt bovendien voor een aanstekelijke wisselwerking tussen de artiesten en het publiek. De concerten worden één keer per maand georganiseerd en hebben een besloten karakter.

Entree: 7,50 euro. Reserveren: via welkom@kimskroeg.nl

++++++++++++++++

Het Nara Noïan Trio gevormd rond de Armeense artieste Nara Noïan geeft een eenmalig concert in Nederland! Nara Noïan wordt binnen deze bezetting bijgestaan door de Armeense gitarist Tigran-Ter Stepanian en Armeense Dudukspeler Vardan Hovanissian.

Deze in Yerevan geboren Armeense componiste, chansonnière en actrice Nara Noïan emigreerde 1990 naar Frankrijk. Ze werd dankzij haar moeder (componiste Janna Bibulyan) als jong meisje geïnitieerd in de bijzonder rijke en oeroude Armeense muziek en de grote Russische componisten. Haar muzikale nieuwsgierigheid maakte dat ze bij aankomst in Frankrijk meteen gevangen werd door het fenomeen “De Franse Chanson”, waaronder die van Charles Aznavour.
Gevoed door deze impulsen componeert, acteert en zingt Nara als een nomadevrouw die constant op reis is door de muzikale cultuur van de zwarte zee en centraal Europa.
Haar mooie karakteristieke stem, soms schrijnend breekbaar, soms uitbundig en soms uiterst sensueel, schenken haar melodieuze woorden een intensiteit die de toehoorder meevoert op een reis door haar wereld van de verschrikkingen van de Armeense genocide, schitterende panorama’s met de berg Ararat aan de horizon, naar een intense romance op een brug aan de Seine en ondeugende erotische ontmoetingen in het achterkamertje van de bakker, of een anoniem zolderkamertje ergens in de nabijheid van Porte de Clignancourt.
Haar twee begeleiders hebben een soortgelijke gestemdheid in hun muzikaliteit, waarvan Vardan vooral een zeer krachtig oriëntaalse klank geeft aan de muziek. Ook als solist is Vardan een zeer gewaardeerde gast op festivals en concertpodia in west Europa en Armenië.